Kendisi de pufu da sallanan bir koltuk da ben aldım Modoko’dan. Galiba biraz da şık görünmesi cezbetti. Kollarının ahşap olması beni de düşündürdü, ama sanırım sonradan aynı/benzer kumaştan kolçak diktirilebilir. Gerekli mi gereksiz mi henüz bilemiyorum, daha bebeğimiz doğmadığı için, ama öyle bir akım olmuş ki sanki bebek odasının vazgeçilmez bir parçasıymış gibi pazarlanıyor..Ben aşağıdaki modeli aldım, ama mobilyası beyaz kumaşı da tek renk..

http://www.meltemmoduler.com/urunler/aksesuarlar/emzirme-koltuklari

hamileyken çok özenmiştim ama iyi ki almamışım !!

oğlum ve benim için en rahat ve en mükemmel emzirme şekli yatarak emzirmekti 😀

Joker den almıştık doğumdan çokkk önce,oturma odamıza koyduk,okuldan geldiğimde ayaklarımı uzatıp dinlendim , karnımdaki kızımla konuştum,üzerinde uyuyakaldım,bütün gün eve gidip koltuğuma oturduğum anın hayaliyle ders anlatırdım.kızım doğdu,emzirmek için en rahat yerdi bizim için,hem emzirip hem sallanıyorsunuz,keyifli.kızım nerdeyse 7 aylık olacak hala aynı şekilde emziriyorum ve hala sallanırken kollarımda uyuyakalıyor,ben de yorulmadan dakikalarca o şekilde kalıpm seyrediyorum kızımı

ayrıca para tuzağından başka bişey değil.

gerek varmı ki?bence yok.

bir hevesle aldıgım ama yandaki ahşap kolları sebebiyle hiç kullanışlı olmayan bir ürün

bebek odaları için mobilyacıların icat ettiği bir ürün. sallanan bir sandalye şeklinde bir koltuk almştım ben de kızımın odasına, ama bir kere bile o koltukta emzirmedim. hep daha rahat bir ortam olan kendi yatağımı tercih ettim, bizim için o koltuk sadece keyif yapma koltuğu olarak kaldı.. yani hiç de gerek olmayan bir ürün oldu bizim için..