Kolay temizlenebilen, yer kaplamayan, içine koyulan minderi sayesinde yumuşak bir zemine sahip olabilen, fiyat olarak da diğerlerine göre daha uygun olan mama sandalyesi. 

Uretilen bir partisinin baglama kayisinda sorun oldugu icin dunyadaki tum IKEAlar tarafindan toplandi. Yeni uretilenlerde bir sorun olmamasi lazim.

piyasadaki en iyi mama sandalyesidir. kızım 6 aylık olduğundan beri evde bunu kullanıyoruz. tatile de götürdük, çok memnunuz.

o ürün yerine bunu tavsiye ederim. her yere bununla gidiyoruz. portatif, hafif, katlanabilir, verdigimiz her kuruşu sonuna kadar hak etti…

Bu meretin fanıyım artık, bir kendi evimde bir anaannede var.. Kuzene de hediye ettim.. Ayrıca restoran gibi mekanlarda bana hijyen acisindan en güzeli bu geliyor… Hele kumaş olan alternatiflerinden nefret ediyorum.. Yasasın antilop mama sandalyeleri :)))

Bu meretin fanıyım artık, bir kendi evimde bir anaannede var.. Kuzene de hediye ettim.. Ayrıca restoran gibi mekanlarda bana hijyen acisindan en güzeli bu geliyor… Hele kumaş olan alternatiflerinden nefret ediyorum.. Yasasın antilop mama sandalyeleri :)))

Kullanışlı,gayet yeterli ancak şu ayaklarına takılma durumu ne zaman bitecek merak ediyorum,bir gün bu yüzden düşersem kendisini balkondan aşağı atmayı düşünüyorum

ucuz, pratik, hafif, kolay temizlenen mama sandalyesi! kesinlikle bebekli her eve lazım.

chicco polly mama sandalyesi almıştım kızım 5 aylık olduğunda, sadece iki ay kullandım ve hiç memnun kalmayıp ikea’ya geçtim. tam dik oturamadığı için bu dönemde ikea bizim için pek uygun değildi, ama sonrasında chicco polly’nin yüzüne bile bakmadım.

bir mama sandalyesinde olması gereken en önemli özellik bu üründe var: kolay temizleniyor.

birçok restoran bu mama sandalyesine geçmiş gördüğüm kadarıyla. ne kadar iyi etmişler, bir bilseler..

300 liraya aldığımız mama sandalyesini hiç kullanmamamıza sebep olan mama sandalyesidir.

ilk bebeğimde aldığım abartılı,büyük mama sandalyesinden sonra ,ki bunu 2. bebeğimde de kullandım, şifa gibi gelmiştir. çok mu kirlendi, sok duşun altına yıka.. hafif.. bir yere giderken, sök al götür… daha ne olsun? yalnız, tepsisinden tutup kaldırmamak lazım!!!!

evimizde tekerlekli ve boyu ayarlanabilir olması sebebiyle Chicco Polly kullanırken annemlere IKEA Antilop bıraktık. Her bebek mutlaka bir gün buna oturacaktır

çocuk neresine sığpacak bakıp bakıp anlamamıştım.

yaklaşık 50 tl lik bir fiyata sahip olup çocuk 2 yaşına bile gelmeden işe yaramaz hale gelen ufacık tefecik dar mar bir şey.

kendileri toplatma kararı almasa bir emniyet kemerinin varlığından dahi şüphe edeceğimiz mama sandalyesi:))

Çok başarılı.

fazlasına gerek yok her yönüyle yeterli

budur kendisi…

tüm otellerde restoranlarda kafelerde bulunması gereken mama sandalyesi. gerçi o kadar pratik ki her yere bizimle gelebiliyor.

kendi evimde kullandığım gibi annemde ve kayınvalidemde de var. bizimle beraber tatile de geldi kendisi:)

ekonomik ve kolay temizleniyor. oğlum artık 3,5 yaşında ama masa boyuna uygun olduğu için tepsisini çıkardık, halen kullanıyoruz.

parasını çıkaralı çoookkk oldu:)